Hopp til hovedinnholdet

Mamma er sur og skuffet over meg

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Forholdet til meg og mamma har alltid vært «bra», men selvom vi har hatt noen problemer gjennom oppveksten min og med mine andre søsken. Jeg har nylig begynt å drikke, og det har min mor alltid «vist». Har hatt noen venner over og da har vidrukket øl og/eller rusbrus noe hun ikke har sagt noe på, og vi har snakket om at man må være forsiktig med å ta drikke fra andre med tanke på at d kan være noe farlig oppi osv.. hun har også hentet meg beruset fra fest og bare spurt om d har gått bra med meg, og om jeg har drukket/tatt noe annet enn alkohol. Etter en fest kom politet og min mor ble ringt, og hun ble veldig veldig sint og sur og sa noen stygge ting. hun er typen som ikke sier noe på 2 uker og gir blanke faen hva jeg gjør når hun er sur. Itilegg sendte lærerne mine melding til henne pgr høyt fravær og noen prøver jeg ikke har tatt.. Har også hatt problemer med skolen pgr at mamma ble veldig syk i jul, og nå vet ikke jeg hva jeg skal si eller gjøre. hun er veldig sint og skuffet

SVAR

Besvart 28.05.2018 17:44:49
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Aldersgrenser og alkohol

Det er aldersgrenser både for servering og salg av øl, vin og brennevin. Det er ikke lov å servere eller selge alkohol til personer under 18 år.

 

Les mer
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg 10 tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
account_circle