Hopp til hovedinnholdet

Jeg blir dratt mellom mine foreldre, hvordan kan jeg få dem til å slutte?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg har syv søsken og foreldrene mine er skilt. Foreldrene mine har veldig ulike meninger om ting. For eksempel om konfirmasjon, religion, venner, kjærste, besøk. Det er alt mulig, de er ikke enig i noe. Jeg føler meg veldig dratt frem og tilbake, for hvis JEG skal velge noe, blir en av foreldrene mine sur, og jeg vil ikke skuffe noen av dem. De snakker også stygt om hverandre, og sier at de selv har rett mening, og at den andre tar feil. Og jeg har sagt ifra til begge, men ingen bryr seg. Nå er det mine småsøsken sin tur til å ta store valg i livet, og jeg vil ikke at de skal gå gjennom det samme som meg. Hva kan jeg gjøre?

SVAR

Besvart 25.05.2018 15:27:40
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
attach_file

Du kan kontakte familievernet om du har problemer hjemme

Har du problemer i familien med krangling, rus, vold, overgrep eller fordi foreldrene dine ikke vil være sammen lenger? Da kan du få hjelp hos et familievernkontor.

 

Les mer
attach_file

Når foreldrene krangler

Det er ikke uvanlig å oppleve at foreldre krangler. Her får du noen tips til hva du kan gjøre.

 

Les mer
account_circle