Hopp til hovedinnholdet

Foreldre spør og maser, det oppleves irriterende

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jente 14 her. Må bare si hvor mye foreldrene mine irriterer meg, blir så sur å får lyst å bare ødlegge noe når de snakker til meg. De stiller de sammen spørsmålene heletiden vær dag, som de vet svaret på. Det er ikke en av de ‘har du hatt det bra idag på skolen’ spørsmålene, men en av de hvor de skal grave så dypt at de kanskje finner noe svar. Som f.eks. Handler om vennene mine og om lærere. Liksom om folk Blir så sykt irritert! Har sagt at det er plagsomt men de bryr seg ikke. De tvinger meg heletiden til å ringe en venn når jeg ikke vil det, bare for at jeg skal ha noen å være med. Jeg vil ikke ! Kan de ikke bare forstå det. Og de gangene jeg faktsik skal ut, skjer det ALLTID noe som gjør til at foreldrene mine roper å skriker å kjefter på meg. Så da ender det opp med at de planene avlyses eller at jeg kommer runt 3-4timer sent. Derfor vil ikke venner ringe meg siden de vet det skjer noe vær gang. Hva skal jeg gjøre?? Er så sur å oppgitt!!!

SVAR

Besvart 31.05.2018 21:26:00
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Du kan kontakte familievernet om du har problemer hjemme

Har du problemer i familien med krangling, rus, vold, overgrep eller fordi foreldrene dine ikke vil være sammen lenger? Da kan du få hjelp hos et familievernkontor.

 

Les mer
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg 10 tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
account_circle