Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Hvorfor blir jeg så sint?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei!
Jeg lurer på hvorfor jeg er i så dårlig humør hele tiden. Når jeg er hjemme krangler jeg ganske ofte med både søsknene mine og foreldrene mine. Jeg blir så utrolig sint og ganske ofte. Egentlig klarer jeg ikke helt å forklare hvorfor jeg blir sint, det skal nesten ikke noe til. Hvis jeg for eksempel får hjelp til lekser av min mor og hun sitter og spiser på noe samtidig, så blir jeg utrolig irritert.

Dette har desverre gått altfor langt. Jeg er glad i familien min og de gjør meg aldri noe vondt. Det er bare det at jeg blir sur for nesten ingenting. Som sagt har dette gått altfor langt. Jeg får nå stadig høre fra familien min at jeg virkelig burde skjerpe meg, dette tenker jeg på ganske ofte, men det hjelper ikke. Her en dag ble jeg sint på moren min for egentlig ikke så mye, da sa hun at jeg har rett og slett blitt dritlei. Hun sa også at jeg kom til å få problemer senere i livet hvis jeg ikke snart tar meg sammen og at ingen av de andre søsknene mine er slik. Det som er rart er at jeg aldri er sur når jeg er på skolen og jeg er ALDRI uvenner med vennene mine.

Jeg tenker ofte på at jeg må prøve å skjerpe meg, men når jeg får sånne raserianfall så glemmer jeg meg.

Hvorfor krangler jeg nesten bestandig med de hjemme? Har det kunn skyld i at jeg bare sover ca 5-6 timer om natten?
Hvorfor klarer jeg ikke å styre tempramanget mitt? Er det riktig av moren min og si rett til meg at jeg har blitt dritlei og at ingen av de andre i familien min er slik? Jeg er enig i at det er sant, men er det riktig å si det rett til meg på den måten?
account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer