Hopp til hovedinnholdet

Pappa er sint og foreldrene mine krangler mye

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Pappa virker hele tiden litt rar og sint og irritert og sitter å demonstrerer. Hvis mamma spør hva det er så sier han at det ikke er noe, men så spør mamma ofte igjen ja men det ser ut som om at du er sur eller no og da blir han bare sur og later som om at han er ett offer og ikke har gjort en dritt!!! Han blir ofte sur på meg så blir jeg sur på han så blir alt bare et digert surr. Hvis mamma støtter meg og sier til pappa "hun har faktisk rett" eller noe sånt så blir han bare sur på mamma også og mamma blir sur på han. Hva skal jeg gjøre. Det klikker snart for meg!!!! Jeg orker ikke at han holder på sån mer!!! (mamma og pappa har helt siden sommeren 2017 begynnt å krangle bare mer og mer. Før så var det sånn at de krangla 1 gang i månen så krangla de 1 gang i uken og NÅ KRANGLER DE JO HVER 4 TIME!!! Håper på at jeg får noen tips om hvordan dette kan løses. Hilsen jente 12.

SVAR

Besvart 05.06.2018 19:15:53
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Krangling, strenge grenser og bråk hjemme?

De fleste ønsker å ha det trivelig og fint hjemme, men hvordan skal du og de voksne finne løsningen på uenigheter?

 

Les mer
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
attach_file

Få det bedre hjemme med familieråd

I familieråd samarbeider barn, familie, nettverk og fagfolk om å finne de beste løsningene for deg som har det vanskelig hjemme.

 

Les mer
attach_file

Når foreldrene krangler

Det er ikke uvanlig å oppleve at foreldre krangler. Her får du noen tips til hva du kan gjøre.

 

Les mer
attach_file

Du kan kontakte familievernet om du har problemer hjemme

Har du problemer i familien med krangling, rus, vold, overgrep eller fordi foreldrene dine ikke vil være sammen lenger? Da kan du få hjelp hos et familievernkontor.

 

Les mer
account_circle