Hopp til hovedinnholdet

Hvordan få pappa til å slutte og ta på rumpa mi?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, dette handler egentlig ikke om problemer hjemme, men viste ikke hva slags emne jeg skulle velge... Jeg bor mest hos pappa og broren min mest hos mamma fordi vi trvises best sånn. Jeg liker veldig godt å være hos pappa og han er en god far, men noen ganger hvis jeg for eksempel har en prikkete truse på meg så sier han «Der en er prikk, der å, å der, å der» Mens han sier det tar han på prikkene som er på rumpa mi/trusa mi. Å for eksempel så later han som det går en edderkopp på rumpa mi mens han bruker hånda si. Vet at han mener det for tull men liker ikke at han gjør det. Dette har skjedd 4-5 ganger ca. Men har ikke så lyst til å si det til noen fordi da tenker folk dårlig om pappa å det vil jeg ikke. Men hvordan kan jeg få dette til å slutte?

SVAR

Besvart 09.06.2018 15:53:43
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sett dine egne grenser

Alle har rett til å sette sine egne grenser for hvor nærgående andre får være. Noen må stoppe opp et godt stykke unna, andre får lov til komme næmere, og noen får komme veldig tett.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle