Hopp til hovedinnholdet

Jeg er avhengig av å skade meg selv, får ut sinne og sorg på denne måten

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er avhengi av å skade meg selv. Jeg klarer ikke å stoppe det, så hva skal jeg gjøre da. Jeg har problemer hjemme med stemor. Jeg syns det er rart at ingen andre i huset ser noe, pappa ser ingenting. Jeg vet ikke helt om jeg rørr å si det til han heller. Hun blir ofte sint og sur, spessielt på meg når pappa ikke er hjemme. Når hun er ferdi med å kjefte på meg må jeg gråte litt for meg selv. Så den eneste måten jeg klarer å få ut alt sinne og sorgen min på er å skade meg selv. Hva skal jeg gjøre?

SVAR

Besvart 24.06.2018 14:38:56
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Selvskading - sett ord på det

Det kan være vanskelig å forstå hvorfor noen vil påføre seg selv kutt og sår. Selvskading er et emne som kan være vanskelig å snakke om, men åpenhet er ofte det beste.

 

Les mer
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
attach_file

Sinna? Sånn kan du mestre det!

Sinne og aggresjon kan være skremmende, og er ofte vanskelig å forstå både for den som er sint og de det går ut over. Du kan lære å mestre sinne ditt. Her finner du noen tips om hva du kan gjøre og hvem som kan hjelpe deg.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle