Hopp til hovedinnholdet

Ønsker at pappa tilbringer mer tid med meg

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Foreldrene mine er skilte, og jeg bor for det meste hos mamma og stefaren min (har det veldig bra hos dem). Faren min jobber mye, og i tillegg så bor han ikke i Oslo så jeg får ikke sett han så ofte. De gangene han faktisk har fri og kan være med meg, bruker han som regel på den nye kjæresten hans. Han skjuler for meg at de er sammen og finner på masse unnskyldninger for å «dekke» over det, selvom jeg allerede vet det! I tillegg så har denne kvinnen to barn, og jeg er redd for at det blir noe seriøst mellom dem for da kommer faren min til å glemme meg og prioritere dem fremfor meg (som han allerede gjør). Jeg føler at jeg mister kontakten med han, og jeg er egentlig dypt såret og skuffet. Jeg har forsøkt å snakke med han, men det virker ikke helt ut som at han forstår hvordan dette påvirker meg. Jeg er veldig glad i han, men jeg synes at det er dårlig gjort av han å være slik og at han burde tilbringe mer tid med meg. Synes dere at dette er greit?

SVAR

Besvart 15.08.2018 11:01:41
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg 10 tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Råd til deg som har to hjem

Foreldrene dine bor hver for seg, du flytter imellom og vil at alle skal ha det bra. Helst vil du ha det bra selv også, men hvordan få til det?

 

Les mer
attach_file

Hvordan takle mammas eller pappas nye kjæreste

Det kan være vanskelig å finne seg i at mamma eller pappa har fått ny kjæreste. Kanskje du får stesøsken i tillegg? Her får du noen tips som kanskje kan hjelpe deg.

 

Les mer
account_circle