Hopp til hovedinnholdet

Hei. Jeg er ei jente på 15 år, jeg mistet min mor i kreft for 2 månder siden. Jeg bor nå hos ...

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg er ei jente på 15 år, jeg mistet min mor i kreft for 2 månder siden. Jeg bor nå hos min stefar og min søster.
Faren min har vært syk gjennom min oppvekst og har vært veldig deprimert, så flyttet ikke til han pluss at han bor en time unna, så det hadde vært problemer med venner osv.
Men uansett, savner mamma ¨så utrolig masse, jeg var veldig nært knyttet til henne. Hun betydde utrolig mye for meg, jeg var skikkelig mammajente, og savner henen så utrolig masse, det gjør så utrolg vondt, mange kaller meg solstråla og at jeg er så blid hele tiden og at jeg er utrolig sterk under denne situasjonen, men jeg er ikke sikker om jeg klarer å være så veldig sterk lengre. Alt er så menings løst, jeg har veldig opp og ned dager, som jeg egentlig ikke kan kontrolere så når jeg går ut med venner så vil jeg være så utrolig glad og ha det greit, men så kommer den ned dagen. hater det. Hater hele situasjonen, skulle bare ønske mamma var her hos meg. Jeg har hele tiden sagt til meg selv: dette skal jeg klare, jeg skal klare å komme meg gjennom dette, det var det mamma ønsket, men nå. vet jeg ikke lengre om jeg klarer det lengre. det er som et tungt teppe som presser meg lengre og lengre ned og redd for at det skal kvele meg snart.
Jeg har så dårlig samvittighet hele tiden også. Jeg var ikke hjemme da mamma døde, jeg var på leir. jeg var ikke der hos henne! og når hun var virkelig syk så var jeg så mye ut av huset, for det var så vondt å se henne så dårlig, min litt fyldige mor hadde da blitt til bare skinn og bein, hun klarte nesten ikke å smile lengre, noe hun alltid gjorde.
Jeg snakker med både sosial lærer og helse søster, men teppet letter ikke på trykket, det fortsetter å presse meg.
Skolen går rett til helvete også, jeg prøver så hardt men jeg får bare dårlige karakterer. Jeg vet ikke åssen det skal gå med meg i livet skal jeg være helt ærlig.

SVAR

Besvart 12.03.2009 05:52:24
account_circle