Hopp til hovedinnholdet

Hvordan er prosessen med å få avlastningshjem?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg har det veldig vanskelig nå og lurer på noen ting. Mor og far er skilt og jeg bor til mamma hele tiden. Jeg er ikke til faren min fordi han drikker seg full mye og krangler med dama hans og jeg har opplevd dumme ting der. Jeg har et søsken som bruker og være med hos han i helgene,h*n er mye større så h*n synest ikke det er vanskelig der og h*n er i lamme dem hele tiden og minst 3 timer hver dag.så jeg føler at h*n er velkommen i dems familie men ikke jeg. Og alt jeg gjør/sier der er feil og galt men hvis h*n sier samme er det ikke det.+mye mer Derfor har vi søkt om å få avlastningshjem så jeg får gjøre noe anet en å være hjemme hele tiden og pedagogen jeg går til er sikker på at jeg får det.jeg er jo glad men også nervøs.jeg har sagt at jeg vil at det er andre ungdomer/barn der og dyr.men hvordan er hele prosessen? Må jeg i møter?gir de meg bare en familie? Får jeg møte de først? Og kan barnevernet bestemme at jeg ikke får møte far? Eller flytte meg hjemmefra? Takk på forhånd

SVAR

Besvart 31.08.2018 08:49:01
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva er et fosterhjem?

Et fosterhjem er et privat hjem som tar vare på barn og ungdom som av forskjellige grunner ikke kan bo sammen med foreldrene sine.

 

Les mer
attach_file

Du kan kontakte familievernet om du har problemer hjemme

Har du problemer i familien med krangling, rus, vold, overgrep eller fordi foreldrene dine ikke vil være sammen lenger? Da kan du få hjelp hos et familievernkontor.

 

Les mer
account_circle