Hopp til hovedinnholdet

Faren min er altfor overbeskyttende.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg orker ikke å være hjemme lenger. Faren min er alt for overbeskyttende. Jeg får ikke gå ut to ganger i uka. Når jeg spurte om å gå ut idag sa han "Men du var ute, igår" Også sier han nei fordi jeg skal ut på mandag. Det er urettferdig. Noen ganger så er han absolutt så negativ om alt, og han hater vennene mine. Jeg vet det er dumt å si, men jeg liker ikke faren min. Hver gang når jeg er ute etter 1 time, så tekster han meg rundt 5 ganger på hvor jeg er, selv om han vet det!!!! Jeg føler han ikke stoler på meg. og når jeg sier jeg skal ut så sier han "ikke gå langt" Jeg føler han ikke stoler på meg. Og hans unnskyldning er at han ikke stoler på andre!!! Det der er den dummeste unnskyldningen! Jeg orker ikke å bo hos faren min, men jeg vil heller ikke bo hos moren. Han er grunnen til at jeg har blitt så sjukt usosial over årene, fordi han ikke lar meg gjøre ting andre får lov til. Det er som om han kveler meg eller noe.

SVAR

Besvart 04.09.2018 19:30:07
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Krangling, strenge grenser og bråk hjemme?

De fleste ønsker å ha det trivelig og fint hjemme, men hvordan skal du og de voksne finne løsningen på uenigheter?

 

Les mer
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg 10 tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle