Hopp til hovedinnholdet

Forstår ikk hva de er som skjer, som om noen tar over?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg visste ikke hvordan kategori jeg skulle sette dette i, for dette er helt sykt. Dere/du kommer sikkert til å tro at jeg er sinnsyk, gal eller bare skriver dette for morro skyld nå, men det er sant og dere/du må tro på meg! Så det begynte for 2 dager siden. Om kvelden når jeg skal legge meg, ble jeg trøtt klokken 11 (noe som er uvanlig til å være meg) Så jeg la meg i den tiden, og så sovnet jeg fort. Jeg bråvåknet klokken 1 om natten, jeg vet ikke om jeg var våken en gang. Jeg så på tlf, klokken var 1 min over 1 om natten, og jeg reiste meg opp fra senga kjempefort, som om jeg var for sein til skolen. Jeg begynte å kle på meg, og så satt jeg meg ned i senga igjenn, jeg så på klokken en gang til. Og så tok jeg av meg klærne og slengte de på bakken. Så gikk jeg og la meg igjenn. Når jeg våknet husket jeg alt av det, og det kan ikke være en drøm, fordi klærne lå vrengt på gulvet. Denne natten bråvåknet jeg til samme tid, og slo meg selv, så jeg begynte å blø! Som om noen tar over.

SVAR

Besvart 11.09.2018 15:58:38
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Råd til deg som sover dårlig

Kroppen og hjernen din er avhengig av søvn for å fungere godt. Samtidig er det vanlig å ha søvnvansker. Her får du tips til gode søvnvaner.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Frem til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
account_circle