Hopp til hovedinnholdet

Mamma bare kjefter på meg nå for tida

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en 13 år gammel jente. Mamma bare kjefter på meg nå for tida og jeg føler egentlig at ingenting av fet jeg gjør er bra nokk! Jeg driver med idret (riding) og føler at mamma tror at jeg skal være best hele tiden og vil at jeg skal bli med på stevner (konkurranser HELE tiden) mens jeg vil ikke det, jeg elsker og holde på med hest men vil ikke konkurrere.. og når jeg sier dette blir det alltid masse krangling og kjefting. Jeg holder på og knekke sammen, det blir for mye fordi jeg klarer ikke gjøre alle leksene mine helt rett og få masse gode karakterer, samtidig t som jeg skal være den «perfekte» datter hjemme, og aldri gjøre feil eller glemme noe. Jeg klarer bare ikke mer!

SVAR

Besvart 16.09.2018 14:35:53
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg 10 tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
account_circle