Hopp til hovedinnholdet

Kan foreldrene mine straffe meg for overnatte hos kjæresten min?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg er en jente på 18 år, jeg skulle egentlig sove hos kjæresten min etter jeg hadde vært på fest, men han hadde sovnet å klart å låse meg ute. Derfor måtte jeg ringe til mine foreldre og be de om å hente meg. Når de hentet meg fikk jeg unødvendig kjeft, jeg har ikke lov å ha eller dra på overnatting hos kjæresten min på 1 uke og hvis jeg i det hele tatt spørr om lov blir det 2 ekstra dager, jeg har heller ikke lov å være med han ellers, jeg får ikke lov å dra på fest lengre og må være hjemme til 22 i ukedager og 01 i helgene, jeg vet jeg fortsatt bor under dies tak men dette blir for drøyt. Jeg har prøvd å snakke med de rolig og komt frem med mine tanker, men de vil ikke høre på meg og kommer med strengere straffer og dette er ikke eneste tilfelle, har de lov til dette?

SVAR

Besvart 23.09.2018 21:12:56
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg 10 tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Krangling, strenge grenser og bråk hjemme?

De fleste ønsker å ha det trivelig og fint hjemme, men hvordan skal du og de voksne finne løsningen på uenigheter?

 

Les mer
attach_file

Får du lov til å ha kjæreste?

De fleste unge i Norge har lov å ha kjæreste. Det er imidlertid mange unge som opplever at familien eller miljøet setter begrensninger når det kommer til det å ha kjæreste.

 

Les mer
attach_file

Du kan kontakte familievernet om du har problemer hjemme

Har du problemer i familien med krangling, rus, vold, overgrep eller fordi foreldrene dine ikke vil være sammen lenger? Da kan du få hjelp hos et familievernkontor.

 

Les mer
account_circle