Hopp til hovedinnholdet

Moren min kjefter og krangler med meg hele tiden, kaller med stygge ting.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg har problemer med moren min. Vi klarer aldri å være i samme rom uten å begynne å krangle. Hun maser og kjefter hele tiden, og jeg får ofte høre at jeg er en idiot, og hvis jeg tar på klær hun ikke liker kaller hun meg for en billig hore. Hun har et ganske sterkt temperament som gjør at hun blir sur for alt. Jeg blir alltid lei meg når hun kjefter på meg, fordi jeg ikke gjør noe galt. Jeg er veldig mye på rommet mitt å gråter eller snakker med noen venner jeg stoler på som jeg har snakket med. Mamma sluttet i jobben for et år siden og har bare vært hjemme siden, jeg føler jeg aldri får privatliv og noen ganger forlanger hun å se bildene jeg har på mobilen, eller søkehistorikken på internett. Eller så truer hun med at hun tar inn alt av mobil, pc etc. Har hun lov til det? Er det bare jeg som har litt streng mor, eller er dette de fleste opplever? Hva skal jeg gjøre? Jeg har alt jeg trenger, men kranglingen hennes begynner å gå utover skolehverdagen.. hjelp

SVAR

Besvart 27.09.2018 11:09:38
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Krangling, strenge grenser og bråk hjemme?

De fleste ønsker å ha det trivelig og fint hjemme, men hvordan skal du og de voksne finne løsningen på uenigheter?

 

Les mer
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg 10 tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Du kan kontakte familievernet om du har problemer hjemme

Har du problemer i familien med krangling, rus, vold, overgrep eller fordi foreldrene dine ikke vil være sammen lenger? Da kan du få hjelp hos et familievernkontor.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Barnekonvensjonen

Du har rett til å si hva du vil. Du har rett til å uttrykke deg om det du er opptatt av, det du har på hjertet, det du tenker og føler og mener. Det står i alle barn og unges grunnlov.

 

Les mer
account_circle