Hopp til hovedinnholdet

Foreldre krangler mye, det er slitsomt

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Foreldrene mine krangler utrolig ofte, og det er veldig slitsomt.. Hver gang de begynner kjenner jeg at det knyter seg i magen og at hjertet dunker fortere. Jeg vet ikke helt om jeg er påvirket, men jeg har blitt veldig sensitivt tror jeg. Og jeg vet ikke helt hva jeg skal gjøre. Jeg skal jo begynne på vgs neste år og da håper jeg at jeg skal flytte ut, men det er jo veldig lenge til. Jeg kunne snakket med helsesøster, men jeg syns det er veldig flaut at hun vet om mine familieproblemer. Jeg er veldig sint på foreldrene mine ettersom jeg føler at de er veldig egoistiske som ikke tar hensyn til barna sine siden de krangler så ofte. Hva skal jeg gjøre?

SVAR

Besvart 01.10.2018 23:15:28
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Få det bedre hjemme med familieråd

I familieråd samarbeider barn, familie, nettverk og fagfolk om å finne de beste løsningene for deg som har det vanskelig hjemme.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Når foreldrene krangler

Selv om det ikke er uvanlig at foreldre krangler er det naturlig å bli bekymra når det skjer. Her er noen tips til hva du kan gjøre.

 

Les mer
account_circle