Hopp til hovedinnholdet

Jeg orker ikke bo hjemme lenger på grunn av faren min

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei. eg orker ikke bo hjemme lengre, grunnet faren min. eg klarer ikke å være lykkelig når han er hjemme, da har eg det bare dårlig og vondt. det eneste han gjøre er å kjefte på meg. han straffer meg for di minste ting. han gjør slik at eg ikke ønsker kontakt med han, eller vil ikke at han skal ha rett over meg lengre. han gjør meg lei med og gjør at eg har det vanskelig. når eg prøver å ta det opp med han blir han bare mer sint og straffer meg og setter høgere krav. han forventer for mye av meg. eg har det bra når han er vekkreist. da har eg faktisk lyst å være hjemme, men orker ikke det når han er her. han har sagt i 2 år at han kan flytte ut, men gjør det aldri. har selv ett stort ønske om å flytte ut/ ifra han. - jente, snart 17 år

SVAR

Besvart 02.10.2018 10:32:03
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
attach_file

Du kan selv kontakte barnevernet

Har du det vanskelig hjemme, eller er du bekymret for hvordan noen du kjenner har det hjemme? Du kan selv melde fra til barnevernet.

 

Les mer
attach_file

Hva er barnevernet?

Barnevernet skal gi barn, ungdom og familier hjelp og støtte når det er vanskelig hjemme.

 

Les mer
account_circle