Hopp til hovedinnholdet

Foreldrene brøt seg inn på rommet mitt. Hva kan jeg gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Foreldrene mine har brutt seg inn på rommet mitt å rotet i tingene mine når jeg har vert klar på at pitvatliv er viktig for meg. jeg var ikke hjemme å kunne ikke stoppe de, men Hade låst døren min å skrevet en lapp på utsiden att ingen skulle gå inn. Det fantest en reservenøkkel, å søsteren min hadde tidligere rotet igjennom tingene mine. Føler meg veldig krenket, trenger det lille privatlivet jeg har. De hadde ingen annen grunn til å gå inn en fpr å sjekke om der var et forsvunnet klesplagg. Det er veldig slitsomt å ikke bli respektert, å gå rundt å vere paranoid for at noen bryter seg inn når jeg ikke er hjemme. Finest de noe jeg kan gjøre? Dette gjør meg veldig provosert.

SVAR

Besvart 09.10.2018 05:04:53
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva kan du bestemme selv?

Det er viktig å være klar over at du i utgangspunktet har selvbestemmelse i alle saker som angår din helse fra du har fylt 16 år. Det er den helserettslige myndighetsalderen. I noen tilfeller kan du bestemme selv allerede fra 12 år.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle