Hopp til hovedinnholdet

Har en mamma som har begynt å drikke så mye hver kveld nå at jeg merker atferdsendring.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg har en mamma som har begynt å drikke så mye hver kveld nå at jeg merker atferdsendring. For å være helt ærlig så driter jeg i det, det jeg tenker mest på er mine søsken. Broren min på 11 år, og søsteren min på 7. Jeg vil ikke at de skal gå igjennom den dritten. Får vondt inni meg når jeg ser dem "lide" på grunn av hennes uansvarlighet.

Kjenner jeg blir sint også, ikke minst er det flaut og ha en mamma som er alkoholiker. Bare jeg og pappa som vet det, men det er ikke så mye han får gjort da han er på jobb hele tiden. Mamma er uføretrygded akkuratt nå, sp hun er hjemme hele tiden.

Har prøvd å snakke med mamma om alkoholproblemene hennes, men hun vrir seg unna og begynner å snakke om for eksempel skole arbeidet mitt. Jeg spurte henne om hvordan hun skulle oppdra to barn når hun drikker, da sa hun bare "Det går fint.."

Dette gjør meg forbanna, jeg vil ikke at søsknene mine skal ha det fælt.

HVa gjør jeg?

SVAR

Besvart 27.03.2009 08:55:32
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Fakta om alkohol

Alkohol er det vanligste rusmiddelet, og de fleste har på en eller annen måte et forhold til stoffet. Her kan du lese om hva alkohol er, hvordan den fremstilles, hva promille er og hvordan den påvirker kroppen.

 

Les mer
account_circle