Hopp til hovedinnholdet

Ingen liker meg og jeg hater å bo hjemme. Hvordan flytte?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg må rett å slett innrømme at jeg hater å bo hjemme. Både pga foreldrene mine å pga stedet jeg bor på. Jeg kan ikke gjøre noenting lengre uten at folk skal klage på meg eller slenge drit. Når jeg går forbi folk på skolen kan de si ting som «wow du spiser mye kake ser jeg» eller at jeg er «feit» å alt å de kmt på sminken min å bryna mine å klærne mine å hvordan jeg ser ut å er nesten hver dag. De kommenterer også på håret mitt. Å hjemme så føler jeg meg aldri branok. Å jeg liker meg ikke i det heletatt ikke til mamma ellet til pappa. Å jeg kjenne rjeg trenger å komme vekk herifra. Har gått hos psykolog i 1 og ett halvt år pga masse psykiske problemer som angst å selvmordstanker osv å har mange ganger prøvd å tatt mitt liv på forskjellige måter. Det er fordi jeg ikke klarer å bo her mere. Jeg har 1 venn mrn hun har mange andre som kjæresten å bestevennene hennes. Men ingen her liker meg. Jeg har ingen å være med. Hvordan flytte.?

SVAR

Besvart 03.11.2018 13:00:26
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
attach_file

Ungdom og psykisk helse

Alle mennesker opplever problemer. Det er normalt og naturlig å ha det vanskelig med følelser og tanker i perioder. Du kan være trist og nedfor, sint eller redd, men oftest går det over igjen.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Når kan du flytte hjemmefra?

Du har ingen rett til å flytte hjemmefra før du er myndig (fylt 18 år). Men er du og foreldrene dine er enige om at du kan flytte, er det ingen lov som hindrer deg.

 

Les mer
account_circle