Hopp til hovedinnholdet

Sliten av foreldre og skole, vil sitte med lekser på rommet alene konsentre

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei ung.no, jeg er en jente på 16 år som konstant er sliten. Jeg er døv så det å gå på normal videregående er veldig slitsomt. Hoved problemet mitt er foreldrene mine. Etter at søsteren min på 20 år flyttet ut har de krevd at jeg skal være mye mer sammen med dem. De vil blant annet at døra til rommet mitt alltid skal være åpen, at jeg ikke skal sitte inne på rommet mitt å gjøre lekser, men heller gå ned på spisebordet. Men ofte er jeg så sliten at jeg helst vil være alene oppe på rommet mitt i fred. En annen grunn til at jeg ikke har så lyst til å være sammen med dem, er at de alltid klarer å gjøre ting til noe negativt om meg. Så da jeg sa at jeg var så tett i nesa at jeg ikke klarte å bruke neseskylleren ble det om til at jeg alltid gir opp. Når jeg sa at jeg synes det er vanskelig å gå på skolen ble det til at jeg alltid roper ulv når jeg har fysiske skader.Dette gjør at jeg ikke vil være i nærheten fordi jeg orker ikke slike bakholdsangrep. Derfor tør jeg også ikke å prate med dem.

SVAR

Besvart 07.11.2018 09:20:26
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle