Hopp til hovedinnholdet

Stefaren min kommer hele tiden med sårende kommentarer. Hva kan jeg gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en gutt på 16. Jeg har en del problemer hjemme. De handler om stefaren min. Han pleier og kommenter på alt jeg gjør nesten i en negativ måte. Som hvor mye jeg spiser, at jeg var dom siden jeg spiste opp alle kjeksene og han ikke fekk noe. Han hadde skjokolader som vi ikke fikk men han kunne spise. Han sårer meg så ofte med det han sier og jeg kan ikke bo lenger hjemme. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre lenger. Har fortalt folk om dette og når han får vite det pleier han å ikke snakke til meg mer enn han må i flere uker også går han tilbake. Han pleide også å slå skulderen min til det va et blåmerke der. Jeg kan ikke flytte til faren min siden ting ville blitt for komplisert. Hva burde jeg gjøre? Jeg trenger hjelp.

SVAR

Besvart 13.11.2018 11:24:43
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Du kan kontakte familievernet om du har problemer hjemme

Har du problemer i familien med krangling, rus, vold, overgrep eller fordi foreldrene dine ikke vil være sammen lenger? Da kan du få hjelp hos et familievernkontor.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle