Hopp til hovedinnholdet

Trives ikke hjemme mer.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei! jeg er en jente på 16. krangler med mor og far ofte. en dag sier de jeg får lov til å dra, men når jeg kommer hjem mener de at jeg ikke fikk likevel. de sier liksom det ene, men mener det andre. jeg har drevet med selvskading av ulike grunner. jeg trives ikke hjemme lenger, vil flytte bort til noen av vennene mine eller noen jeg kjenner. mor fan ut at jeg hadde selvskadet meg for 6 mnd. siden.. hun ble lei seg tror jeg men uansett føler jeg at de ikke bryr seg noe spesielt om meg. bare de andre søsknene mine... de har alltid noe å kritisere på meg. jeg vil ikke bo hjemme, men samtidig vil jeg. forholdet mellom meg og min far er ikke spesiell bra. vi slår hverandre. eneste gangene vi snakker sammen:/ har fått meg type, han er den eneste grunnen til å ikke skade meg selv lengre. men vil egentlig gjøre det. har snuset iden jeg var 14 år.. spiser så vidt lengre. eneste plassene jeg får til å møte typen og vennene er på sentret, noe de hjemme ikke liker. :/

SVAR

Besvart 08.11.2018 19:14:07
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
attach_file

Du kan selv kontakte barnevernet

Har du det vanskelig hjemme, eller er du bekymret for hvordan noen du kjenner har det hjemme? Du kan selv melde fra til barnevernet.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle