Hopp til hovedinnholdet

Konflikt i familien, jenta sliter mentalt og vil at livet tar slutt

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg bor nå med min mor og min stefar, pga at min far måtte flytte siden han har eplepsi og kan ikke bo alene. Moren min var tidligere en rusmisbruker og har veldig mye humørsvigninger.. stefaren min og meg har aldri kommet godt overens, siden han altid setter meg i dårlig lys ovenfor min mor.. begge søstrene mine flytta langt unna siden de ikke ville ha noe med mamma å gjøre men jeg kan ikke flytte pga skole.. moren og stefaren min krangler hver helg for da kommer han hjem fra jobb siden han pendler fra mandag til fredag.. og de skriker og bruker meg mot hverandre, dette må jeg høre på hver helg og har hørt på dette siden jeg var 5 år.. jeg sliter også mentalt pga dette her og andre grunnen, og jeg vil egt at livet skal ta slutt, jeg klarer ikke finne andre løsninger lengre, jeg har prøvd å snakke med psykolog og helsesøster å ingenting hjalp... jeg blir så mentalt sliten av alt dette. De slår opp annen hver uke men blir alltid sammen igjen Hilsen jente, 16

SVAR

Besvart 12.11.2018 16:15:58
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Du kan selv kontakte barnevernet

Har du det vanskelig hjemme, eller er du bekymret for hvordan noen du kjenner har det hjemme? Du kan selv melde fra til barnevernet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
account_circle