Hopp til hovedinnholdet

Selvtilliten er borte og angsten har vokst. Hvorfor kan ikke mamma høre ?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Etter jeg flyttet hjem igjen etter å ha studert har selvtilitten jeg bygde opp bare krympet mer og mer og angsten vokst mer og mer. Føler at detter skyldes det dårlig forholdet og konstante presset jeg får fra familien min, spesielt mamma. Jeg ønsker å kunne snakke med henne, men føler ikke at jeg når fram når jeg prøver. Når jeg prøver snur hun ting mot meg, kjefter og sier jeg ikke må ta ting personlig, men det klarer jeg ikke når det kommer fra henne. Hun kommer hele tiden med kommentarer om kjæresten min også. Jeg er blitt redd og føler at hun ikke liker meg. Jeg har også i det siste rast ned i vekt med tanken "hvis jeg er tynnere kanskje mamma vil like meg" Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre og det ødelegger meg. Hodet mitt føles som et eneste rot.

SVAR

Besvart 23.11.2018 10:46:38
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
attach_file

Kaos i hodet og følelser som koker?

Ro deg ned og skaff deg oversikt over situasjonen. Lær deg litt "psykologisk førstehjelp" og bruk hjelpehånden for å rydde i tankene.

 

Les mer
account_circle