Hopp til hovedinnholdet

Utrygghet hjemme etter skilsmisse

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Mamma og Pappa skilte seg for en god stund siden. Jeg har et lite problem, jeg liker pappa best. Han er alltid ærlig og er fornuftig med pengene sine. Han bor i et stort hus med tre etasjer alene. Han blir heller aldri sint, men kan bli irritert hvis jeg ikke oppfører meg. Mamma lyger og blir sint. Verken jeg eller pappa vet hva mamma bruker pengene på, men hun har en knøttliten leilighet og hun må sove i stua. Hun lyger ofte sånn at det renner av henne, og jeg kan ikke stole på henne mer. Vi har snakket med familievernkontoret, men hun lyger bare til de og. Hun sier at det er MEG det er noe galt med, og at jeg trenger psykolog. Vær så snill å hjelpe meg! Jeg blir usikker og redd i mammahuset!

SVAR

Besvart 01.12.2018 15:45:32
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
attach_file

Råd til deg som har to hjem

Foreldrene dine bor hver for seg, du flytter imellom og vil at alle skal ha det bra. Helst vil du ha det bra selv også, men hvordan få til det?

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle