Hopp til hovedinnholdet

Pappa er streng og slår

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei Jeg føler jeg ikke har det bra hjemme pappa er streng å bruker ofte en grov stemme til meg å noen ganger kan han slå meg noen ganger har jeg det bra men ikke alltid å da det skjer er pappa slemm mot meg å jeg får stygge kommentarer av brødrene mine å da blir jeg veldig lei meg å går på rommet mitt å gråter men da får jeg bare beskjed om det er ikke synd på deg men jeg syntes deg for moren min er alkoholiker så får ikke bodd hos ho men ingen tror meg at pappa er sann for når vi er rundt andre mennensker er han snill men ikke med meg

SVAR

Besvart 08.12.2018 09:15:04
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Opplever du vold hjemme?

Er hjemmet ditt er et sted der du er redd, må være på vakt og passe på hva du sier og gjør? Sånn skal det ikke være.

 

Les mer
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
attach_file

Du kan selv kontakte barnevernet

Har du det vanskelig hjemme, eller er du bekymret for hvordan noen du kjenner har det hjemme? Du kan selv melde fra til barnevernet.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle