Hopp til hovedinnholdet

Hvorfor skylder mamma på meg for sine psykiske lidelser?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

vet ikke hvor jeg skal begynne engang... men mammaen min sliter psykiskt for hun skylder alt på meg pga alt "jeg har gjort" av feil osv på meg..eller sier at jeg har gjort så mye dritt som jeg har gjort også men det er over. "fortid". hvorfor skylder hun på meg? det er ju hun som sliter,er lei seg,bekymret osv... når det er hun som har trengt psykolog og klart å fått meg dit? fuckings psykologa... fucke kun med ting som ikke va der fra før av... jeg sliter med fantasier... mister virkelighets begrepet iblant. jeg hadde en veldig god kompis som var der for meg å gjor meg fantastisk. og moren min klandrer meg for alt mellom meg og broren min... sier ditt og datt om hva jeg skal gjøre.. hjertet mitt er knust tusen ganger.. følelsene mine er helt ute av styre...

SVAR

Besvart 22.12.2018 01:23:24
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Foreldre med psykiske problemer?

Når moren eller faren din er psykisk syk gjør det noe med hele familien, også deg som er ungdom. Å ha mange spørsmål, føle skam eller kjenne seg alene er vanlige reaksjoner.

 

Les mer
account_circle