Hopp til hovedinnholdet

Skilte foreldre i 1 år. Lillebror reagere. Redd mamma blir syk. Vil snakke.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er en jente på 13 år Foreldrene mine skilte seg i fjord og det plager meg litt fortsatt, det er anderledes.. Lillie broren min (5 år) er syyykt sta men han er mest sta når han er hos mamma. Han slår skriker og ødelegger ting...mamma blir veldig sliten, og jeg har hørt at mange fra familien har sakt at hvis dette fortsetter kommer mamma til å bli syk.. og jeg vilIKKE at det skal skje:( jeg er redd får at noen jeg er glad i skal bli syke eller dø.. Og jeg vil ikke at mamma skal bli så sliten.. Jeg har en lille søster,en lillebror og en storesøster og jeg er sånn midt i. Det blir ALDRI tid til meg og storesøsteren min. Jeg føler at alt er håpløst nå! Jeg vil bare forsvinne vekk! Jeg har kuttet meg før med en saks siden jeg hadde egentlig tenkt til å ta livet mitt...men jeg klarte ikke. Jeg vil ikke at mamma skal være ulykkelig! Jeg har lyst til å snakke med noen men jeg vil ikke snakke med noen face to face siden jeg sliter lit med å snakke med folk face to face.plis hjelp

SVAR

Besvart 10.01.2019 11:00:34
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle