Hopp til hovedinnholdet

Vi har det ikke så veldig bra hjemme. Det er mye krangling hver dag.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Vi har det ikke så veldig bra hjemme. Det er mye krangling vær dag og av og til får mamma og pappa nok. Da kan de bli veldig sinte og foreksempel dra meg opp trappen, rive meg i øret, slå meg forsiktig osv. Noen ganger har jeg til og med fått blåmerker. En gang kranglet meg og tvillingbroren min, jeg er endel større enn han så jeg hadde overtaket hvis du skjønner i kampen. Da kom pappa og mamma løpende opp og dro meg ut av rommet, tok tak i øret mitt og dro meg etter øret inn på rommet mitt, så etterpå så sa de at grunnen for at det gjorde vondt for meg var fordi at jeg gjorde motstand, selvom jeg oppfattet at jeg ropte (ta det rolig) og lå helt stille, så det jeg egentlig lurer på om dette er greit liksom, selvom jeg og broren min slåss. Sorry for langt spørsmål.

SVAR

Besvart 23.01.2019 22:12:50
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Opplever du vold hjemme?

Er hjemmet ditt er et sted der du er redd, må være på vakt og passe på hva du sier og gjør? Sånn skal det ikke være.

 

Les mer
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg 10 tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
attach_file

Søskenkrangel

Har du opplevd å krangle med søster eller bror? Får du kjeft fordi du "alltid" starter en krangel med søsken? Eller er det kanskje du som er den irriterende lillesøsteren eller lillebroren?

 

Les mer
account_circle