Hopp til hovedinnholdet

Er det greit at pappa bruker indirekte trusler om å ta livet sitt

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Er det det greit at pappa bruker indirekte trusler om å ta livet sitt hvis jeg flytter til mamma. Eller at han sier at han er en idiot og dum og at jeg tenker det samme, han sier en ting og når jeg tar det opp sier han at han aldri har sagt det og at jeg lyger. Får meg til å fremstå i et dårlig lys for mamma og får meg til å føle at alt er min feil. Hver gang jeg Ikke gjør noe han vil blir han sur og får meg til å få dårlig samvittighet. Han blir også sur hvis han ikke får vite alt, og sier at at han ikke skal gjøre ting for meg før jeg forteller han det han vil vite. Han har gått igjennom tingene mine og tatt skjermbilder av samtaler mellom meg og broren min. Han har truet med å ringe barnevernet fordi han er uening med mamma. Han bruker også å ødelegge ting når han blir sint og sier at det er min skyld. Jeg liker han ikke lengre, han betyr ikke så mye for meg.. Jeg er redd for han. Tørr ikke flytte ut fordi jeg vil ikke at han skade seg selv pga meg. Hva skal jeg gjøre?

SVAR

Besvart 27.01.2019 16:54:52
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
attach_file

Du kan kontakte familievernet om du har problemer hjemme

Har du problemer i familien med krangling, rus, vold, overgrep eller fordi foreldrene dine ikke vil være sammen lenger? Da kan du få hjelp hos et familievernkontor.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle