Hopp til hovedinnholdet

Jeg er snart 19 år, mamma nekter meg å overnatte hos kjæresten.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er en jente på snart 19. Jeg holder på med en fyr, og har kjent han i ca et år, men han bor 1,5 med bil unna. Jeg har lappen selv, og bruker å besøke han. Vi er ikke helt der at vi har introdusert hverande for foreldrene. Jeg har brukt å lyve til mamma når jeg drar for å overnatte hos han, men jeg får så dårlig samvittighet av det. Jeg skulle gjerne fortalt henne om det, men da vet jeg at jeg ikke får lov til å dra å besøke han. For ca et år siden, når jeg var 18, hadde jeg hadde samme kjæreste siden jeg var 16 og han fikk aldri overnatte med meg, fordi mamma sa «hun ikke var komfortabel med det». Jeg har pstav, og mamma vet at jeg har hatt sex. Jeg synes det er veldig trist at jeg må lyve for å møte han jeg liker, og vet ikke hva jeg skal gjøre. Er helt sikker på at jeg ikke får lov å dra dersom jeg er ærlig.

SVAR

Besvart 13.02.2019 12:09:28
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg 10 tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Når er det greit å overnatte hos kjæresten?

Det er en deilig tanke å kunne krype tett inntil kjæresten om kvelden og få lov til å bli der hele natten. Foreldre kan sette en stopper for den drømmen, ofte fordi de syns det er for tidlig.

 

Les mer
account_circle