Hopp til hovedinnholdet

Skal jeg ringe politiet om noe skjer med meg hjemme?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er nå 18år gammel og lurer på om jeg ringer politiet om det skjer noe hjemme med meg, vil jeg få hjelpen som trengs da? Eller vil de bare snakke med de hjemme og prøve å fikse. Jeg har blitt utsatt for vold hjemme før og det kan godt skje igjen. Jeg blir truet med livet og om å bli banket livsløs av eldste gutten i familien (storebror) og alle står og støtter han og det han sier, sist som skjedde var en krangel mellom meg og minstemann i familien og da ble jeg truet om å få masse bank av han. Dette har foregått i flere år nå og jeg orker virkelig ikke mer. Jeg bryr meg ikke litt om noen i familien lenger, alle er imot meg og jeg har NULL rettigheter hjemme. Når jeg nevner rettigheter blir alle hissige og begynner å nevne «vi bryr oss ikke bare fordi vi er i Norge» dittendatten. Dette er et seriøst spørsmål og jeg lurer bare på pm politiet er løsningen om jeg blir truet/utsatt for vold igjen.

SVAR

Besvart 10.02.2019 22:48:44
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Opplever du vold hjemme?

Er hjemmet ditt er et sted der du er redd, må være på vakt og passe på hva du sier og gjør? Sånn skal det ikke være.

 

Les mer
attach_file

Lever du mellom to kulturer?

Mange ungdommer opplever det som vanskelig å forholde seg til foreldrenes forventninger. De vil ikke skuffe dem de er glad i, men ønsker samtidig å ta egne valg i livet. Kjenner du deg igjen?

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle