Hopp til hovedinnholdet

Moren min snakker ikke med meg, er ikke det litt mye?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg er redd jeg er gravid og sagt det til mamma. Da jeg sa det begynte hun å gråte og skrek til meg. Hun spurte om alt mulig og kjeftet på meg om at jeg ikke var gammel nok en gang. Nå er hun sur på meg. Hun snakker nesten ikke med meg. Og det lille hun sier er at hun er skuffet over meg og at jeg har løyet til henne. Dette har holdt på i over to uker! Jeg vet ikke hva jeg kan gjøre. Jeg visste at hun ville få sjokk, men at hun ikke snakker til meg. Er ikke det litt mye?

SVAR

Besvart 25.02.2019 15:29:12
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Gravid og usikker? Få gratis veiledning hos Amathea

Det kan være vanskelig å vite hva du skal gjøre om du oppdager at du er gravid. Da kan det være godt å ha noen å snakke med. Amathea gir tilbud til alle som trenger det i hele landet på telefon, chat eller mail.

 

Les mer
attach_file

Graviditetstest

Er du skikkelig redd for å ha blitt gravid eller bare litt urolig fordi du syns brystene er litt ømme, eller for at mensen er litt sen?

Da kan du ta en graviditetstest. Den må tas riktig for at den skal være til å stole på.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg 10 tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
account_circle