Hopp til hovedinnholdet

Hvordan takler man mye på en gang? Hater min far, rus og krangling hjemme.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg hater faren min. Han har omtrent ingen empati for andre enn seg selv, Og bryr seg ikke om noen andre. Han snakker stygt om alle folk,og mobber veldig. Han snakker og ser bokstavelig talt omtrent aldri til meg, sover hele dagen (jobber nattevakt fast), og drikker hele tiden, Han har dritdårlig forhold til moren min, enten krangler de hele tiden, eller så snakker de/ser ikke til hverandre i det hele tatt, det blir derfor veldig dårlig, rar og uhyggelig stemning hjemme...de har flyttet fra hverandre en gang før, men bestemte seg for å prøve på nytt, men det gikk ikke, så nå skal de skille seg for godt. Vi har allerede flyttet hus 9 ganger før, og jeg føler jeg ikke hører hjemme noen plass..jeg savner veldig søskenen min også (døde for 2 år siden) og det gjør meg så vondt. Jeg har nesten ingen kontakt med slekta mi heller (av gode grunner) jeg synes det er så urettferdig at familien min er sånn, hvordan kan jeg føle meg bedre når ting er sånn, og Hvordan takler man så mye på en gang?

SVAR

Besvart 26.02.2019 21:26:30
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan takle en ubehagelig opplevelse

Mange som har opplevd noe vondt får en uro i kroppen i ettertid. Det er ikke uvanlig. Her er gode råd til hvordan du kan takle det.

 

Les mer
attach_file

Når foreldrene krangler

Det er ikke uvanlig å oppleve at foreldre krangler. Her får du noen tips til hva du kan gjøre.

 

Les mer
attach_file

Du kan kontakte familievernet om du har problemer hjemme

Har du problemer i familien med krangling, rus, vold, overgrep eller fordi foreldrene dine ikke vil være sammen lenger? Da kan du få hjelp hos et familievernkontor.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle