Hopp til hovedinnholdet

Pappa blir sinna hele tiden, jeg orker ikke mer.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

pappa blir sinna hele tiden jeg orker ikke mer det har holdt på i rundt 3 år nå og jeg begynner og blu sikkelig lei av det bare jeg tar skoene jeg bruker i stallen på matta ved inngangsdøra klikker han og sier at det bare er han som vasker og videre han blir sint for absolutt alt før ble han bare litt sint og når jeg var liten satt han meg i trappa hvis jeg sa noe til mamma jeg tør ikke si noe til mamma fordi jeg vil ikke at han skal bli sur igjen han blir rasende og jeg blir redd hvis han får hvite at jeg har sagt ifra til mamma jeg. klarer ikke være med han lenger både jeg og storesøsteren min er dritt lei men det føles ikke ut som at mamma bryr seg noe han sier at jeg kan snakke med han om alt man det føles ikke som at jeg kan jeg har prøvd å si ifra før at han blir alt for fort sint til mamma i sommerferien og sånt fordi da er hun alltid til stede og da går det bra i 1 uke før han blir sint igjen hvis jeg ikke hjelper til hjemme uten at de har spurt klikker han helt jeg har gråtet.

SVAR

Besvart 29.03.2019 07:31:23
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Krangling, strenge grenser og bråk hjemme?

De fleste ønsker å ha det trivelig og fint hjemme, men hvordan skal du og de voksne finne løsningen på uenigheter?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Barneloven

Barneloven regulerer blant annet foreldrenes plikter og ansvar for barna, og barnas rettigheter overfor foreldrene. Den gir deg blant annet rett til å bestemme selv i noen viktige spørsmål etter du har fylt 15 år.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Du kan selv kontakte barnevernet

Har du det vanskelig hjemme, eller er du bekymret for hvordan noen du kjenner har det hjemme? Du kan selv melde fra til barnevernet.

 

Les mer
account_circle