Hopp til hovedinnholdet

Usikker på om jeg burde velge kjæresten min

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

typen min og jeg har vært sammen i 2 år, han er 28, vi planlegger å være sammen resten av livet. Vi elsker hverandre. Men i det siste har jeg begynt å slite med oppførselen hans, han har en del pengeproblemer, og lar det gå veldig utover meg ved at han sier utrolig slemme ting til meg som gjør meg veldig lei meg. Har flere ganger sagt ifra at jeg synes det er noe han må slutte med siden det tærer på meg. Han unnskylder seg, er egentlig verdens snilleste person men, så gjør han det samme dagen etter. Jeg er usikker plutselig på om jeg virkelig burde velge han, hvis jeg gjør det slutt så prøver han å ta livet sitt og knuser alt vi har i leiligheten. Jeg kan ikke engang snakke med han om hva jeg føler fordi han bare forkaster det i starten og blir kjempe sint. Jeg når ikke ut til han, uansett hva jeg prøver. Hva burde jeg gjøre?

SVAR

Besvart 30.03.2019 14:52:46
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Overgrep og vold i kjæresteforhold

Har du opplevd å bli behandlet dårlig av kjæresten din? Har du lurt på om kjæresten din er bra for deg? Les om faresignaler som kan være tidlige tegn på vold og overgrep i parforhold her.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle