Hopp til hovedinnholdet

Psykisk ustabil mor, mye kjefting

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, har noen litt komplisere problemer hjemme der jeg har en mor som er veldig ustabil, det er noen dager der hun er «normal» men så plutselig en dag så får hun «anfall» der hun skriker altslags mulig dritt til meg. Igår kveld var det «det er ingen lysglimt i livet ditt» «Tror du det er noe festlig og se på deg hver dag?» «utskjemde drittunge» «kan spy av og se på deg» og dette er typiske ting hun kan si for eksempel 2-3 ganger i måneden. Har også en far som har vært veldig lik dette, sist han klikka var det «du vet ikke hva livet går ut på j***** drittunge» osv osv. En annen gang skrev jeg til mamma at jeg hadde selvmordstanker, morningen etterpå begynte hun og skrike masse dritt til meg med engang, spørte ikke om grunnen eller noe som helst. I bilen så sa hun at hun skulle vise den meldingen om selvmordstanker rundt til folk og vise hvor «kynisk» jeg er. Imenst pappa i bakgrunnen skrev meldinger til mamma som «han later bare som for og slippe skolen»

SVAR

Besvart 04.04.2019 17:44:57
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
attach_file

Du kan selv kontakte barnevernet

Har du det vanskelig hjemme, eller er du bekymret for hvordan noen du kjenner har det hjemme? Du kan selv melde fra til barnevernet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle