Hopp til hovedinnholdet

Søsteren min får raserianfall avog til, hva kan vi gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Vet ikke om det er riktig å kalle det et problem, men søsteren min på 8 snart 9 får raserianfall av og til. Vi vet ikke helt hva vi skal gjøre med det. Hun kan være den snilleste også hvis ting ikke går hennes vei svartner det helt for henne. Hun kan skrike, grine og kjefte på alle. Vi vet ikke hva vi skal gjøre. Foreldrene mine mener det ikke er et så stort problem, men det syns jeg. Er det noe vi kan gjøre? På skolen og hos venner sier de ho er snill som et lam, men hjemme er det noe annet. Hilsen bekymret søster

SVAR

Besvart 09.04.2019 23:22:56
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Du kan kontakte familievernet om du har problemer hjemme

Har du problemer i familien med krangling, rus, vold, overgrep eller fordi foreldrene dine ikke vil være sammen lenger? Da kan du få hjelp hos et familievernkontor.

 

Les mer
attach_file

Få det bedre hjemme med familieråd

I familieråd samarbeider barn, familie, nettverk og fagfolk om å finne de beste løsningene for deg som har det vanskelig hjemme.

 

Les mer
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg 10 tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
account_circle