Hopp til hovedinnholdet

Jeg har det veldig strengt hjemme

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei det er en jente på 12 år men blir 13 i mai. Jeg får ikke lov til å ha kj. Mamma sier at jeg ikke får lov til å ha kj før jeg er gift. Siden jeg er muslim. Det var noen som spurte meg om vi skulle bli sammen og jeg likte han men jeg savrte nei. Han ble sammen med den jeg hatet. Jeg skulle ønske jeg kunne hatt kj. Tatt med hjem, kos meg for en gangs skyld, men det kommer aldri til p skje. Jeg får feks ikke lov til å bestille ting på nettet, ting jeg har ønsket meg lenge. Mamma kjøper liksom ingen ting til meg i bursdagsgave, har aldri hat bursdagsfeiring, ikke en liten muffin engang, jeg får ikke no. Har ingen venner, skulle ønske jeg hadde. Når jeg ser på de andre i klassen som har på fine klær, men når jeg ser på meg, med hullete sko, stygge klær, får aldri komplimng, de har kjæreste, di har et fint liv,Jeg blir tunger med at hvis jeg ikke tar oppvasken, rydder hjemme, støvsuger, vasker badet, vasker lillebror, lager mat osv så blir jeg sendt til landet familien min kommer fra og må jobbe der for fam

SVAR

Besvart 15.04.2019 19:12:47
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Lever du mellom to kulturer?

Mange ungdommer opplever det som vanskelig å forholde seg til foreldrenes forventninger. De vil ikke skuffe dem de er glad i, men ønsker samtidig å ta egne valg i livet. Kjenner du deg igjen?

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Får du lov til å ha kjæreste?

De fleste unge i Norge har lov å ha kjæreste. Det er imidlertid mange unge som opplever at familien eller miljøet setter begrensninger når det kommer til det å ha kjæreste.

 

Les mer
account_circle