Hopp til hovedinnholdet

Jeg vil gjerne ha et eget dyr

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg ante virkelig ikke hvilken kategori dette skulle i, så jeg bare valgte en. Jeg sliter veldig med psykisk helse. Besteforeldrene mine har en chiuaua som heter Dixi. Hun krever mye, er veldig oppmerksomhetssøkende og blir fort sjalu og sint. Jeg passer mye på hun, hun overnatter, og jeg tar 100% ansvar uten at mamma må bekymre seg. Det hjelper meg veldig da hun er her. Men hver gang hun drar så blir det nesten bare værre. Jeg har veldig lyst på eget dyr nå. Jeg føler at jeg klarer å ta på meg det ansvaret nå, etter å ha vært hundevakt så mye. Men jeg vil ha katt, siden det er enklere. Jeg har veldig lyst på ragdoll, siden det er en rolig katt som ikke klorer, er superkosete, og allergivennlig (mamma er litt allergisk). Men mamma mener hun kommer til å ta ansvaret alene. vet at jeg klarer å ha katt etter å passe så mye på Dixi. Jeg er flink med penger, og får 200kr da jeg får 5 på prøver. Hvordan kan jeg overtale hun? Jeg bor med mamma og lillebror(som vil ha katt i huset)

SVAR

Besvart 13.04.2019 11:35:49
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg 10 tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle