Hopp til hovedinnholdet

Bor hos mamma, men har fått mange plikter og føler at hun er forandret.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg bor hos moren min. Faren og moren min skiltes når jeg var tre år, men de er fortsatt venner. Jeg har bodd hos mamma helt til nå men jeg har sett faren min annenhver helg og i feriene. Mamma har forandret seg etter at jeg fikk lillesøsteren min som nå er to år. Mamma har begynt å gi meg masse plikter, til og med unødvendige. Om jeg nekter, er sliten eller har vondt så ber hun meg fortsatt og tvinger meg! Hun skriker ofte til meg og nærmest mobber meg. Dette er ikke alltid! Noen ganger er hun kjempe snill også.. Jeg har lyst til å flytte til pappa, men da blir jeg bekymret og får hjemmelengsel! Hva skal jeg gjøre? Det er nesten som om hun er bipolar!

SVAR

Besvart 09.04.2019 21:10:50
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Råd til deg som har to hjem

Foreldrene dine bor hver for seg, du flytter imellom og vil at alle skal ha det bra. Helst vil du ha det bra selv også, men hvordan få til det?

 

Les mer
attach_file

Barneloven

Barneloven regulerer blant annet foreldrenes plikter og ansvar for barna, og barnas rettigheter overfor foreldrene. Den gir deg blant annet rett til å bestemme selv i noen viktige spørsmål etter du har fylt 15 år.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle