Hopp til hovedinnholdet

Mamma og vi to barn vil flytte fra samboeren, men vi har ikke penger hjelp.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg bor hjemme sammen med lillesøsteren min, moren min og samboeren til mamma. Tingen er at jeg, lillesøster og mamma har svært lyst å flytte ut for oss selv da samboeren hennes nekter og la meg og lillesøsteren min være andre steder enn på soverommet vårt. Det hender ofte også at han blir sint og skriker til alle i huset. Problemet er at mamma ikke har råd til å leie/kjøpe et hus eller en leilighet. Hun har spørt i forskjellige banker om lån, men har dessverre ikke nok egenkapital. Spørsmålet mitt er om det er mulig for henne å få noe støtte til å klare å flytte ut?

SVAR

Besvart 11.04.2019 12:04:43
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Kjøpe bolig - hvem kan få lån?

Lønner det seg å kjøpe, og hvem kan få lån? Her kan du lese om startlån fra Husbanken, samt andre nyttige tips til deg som vurderer å kjøpe noe eget.

 

Les mer
attach_file

Hvem har rett på økonomisk hjelp?

Økonomisk stønad skal gis til alle som trenger hjelp for å overvinne eller tilpasse seg en vanskelig livssituasjon.

 

Les mer
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
attach_file

Ikke råd til egen bolig? Du kan ha krav på bostøtte

Har du dårlig økonomi kan du få hjelp av Husbanken og kommunen din til å skaffe deg bolig. Les mer om du er en av de som kan få støtte.

 

Les mer
account_circle