Hopp til hovedinnholdet

Foreldrene mine er strenge og er veldig urettferdig mot meg.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei, jeg vet ikke hva jeg skal gjøre.mine foreldre er så strenge og eg får ikke lov til å kjøpe ting som e dyrere en 50-100kr liksom hva i helsike eg vil gå med merke ting men jeg får ikke lov til å kjøpe en hettegenser til 600kr men min store søster for lov til å kjøpe gucci kler og alt mulig jeg har også en mindre søster og hun for lov til mye mer en meg, jeg er det femte hjulet. det føltes helt dritt fordi jeg vil også få lov til å gå ut og kjøpe ting.mamma og pappa er bare veldig urettferdig med meg. de er spnn fordi for 9 måned siden så ble nakenbilde av meg spredt til mangen og skolen kontaktet mine foreldre og helt side har jeg ikke fått lov til noe.alle vennene mine for lov til å mye annet enn meg

SVAR

Besvart 12.04.2019 20:11:48
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg 10 tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle