Hopp til hovedinnholdet

Krangler ekstremt mye med mamma, vil rømme!

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

jeg krangler ekstremt mye med mamma og jeg bare hater å være hjemme, idag skal jeg sove hos pappa fordi jeg virkelig ikke har energi til å sove hos mamma fordi hun er kjempe frekk og er bare ikke en god person! pappa er alltid på mamma sitt lag selv om de er skilt og jeg vurdere å bare rømme? men jeg vet ikke hva konsekvensene er og jeg bare orker ikke å bo hjemme mer, vi kranglet masse før men vi var hos en familie terapeut og det hjalp men egt så var det bare at jg prøvde å bare bite tenna sammen og bare gi faen i hva hun sa men np er jeg kjempe lei av at hun skal være sånn og jeg blir kjempesliten og ødelagt! jeg vet dere får veldig mye sånn «å jeg hater mamma osv» men jeg har faktisk 0 følelser for henne? vil veldig gjerne rømme, hva skal jeg gjøre

SVAR

Besvart 03.05.2019 10:14:37
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Du kan kontakte familievernet om du har problemer hjemme

Har du problemer i familien med krangling, rus, vold, overgrep eller fordi foreldrene dine ikke vil være sammen lenger? Da kan du få hjelp hos et familievernkontor.

 

Les mer
attach_file

Råd til deg som har to hjem

Foreldrene dine bor hver for seg, du flytter imellom og vil at alle skal ha det bra. Helst vil du ha det bra selv også, men hvordan få til det?

 

Les mer
account_circle