Hopp til hovedinnholdet

Jeg har lovet venninnen min å ikke fortelle at hun har det vanskelig hjemme

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg kjenner en som er 16 år gammel jente, jeg veit at før så har hun blitt slått en del hjemme av faren, jeg veit ikke hvordan det er nå. Hun vil også være minst mulig hjemme, så jeg tror at hun ikke har det noe bra hjemme nå. Det har prøvd tidligere å snakke med miljøarbeider på skolen, da nektet hun for at dette har skjedd. Når du veit hva som har skjedd med henne er det tydelig at hun psykisk merket med dette for livet. Jeg har egentlig lovet henne at jeg ikke skal si det til noen. Hva gjør jeg?

SVAR

Besvart 07.05.2019 21:52:31
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vennen min har det vanskelig - hvordan kan jeg hjelpe?

Ser du at en av vennene dine har det vanskelig? Har en venn betrodd seg til deg om noe som gjør deg bekymret? Slik kan du hjelpe.

 

Les mer
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle