Hopp til hovedinnholdet

Fravær pga mensen, sinneproblemer og vil bo hos den ene av foreldrene mine.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei jg har veldig mye fravær og jeg er hjemme hvergang jeg har mensen og de hjemme blir kjempe sint. De har hatt masse samtaler. med meg om at det ikke er greit. og sånn. Helt siden jeg var liten har jeg hatt ett sinneproblem. jeg blir ofte veldig su pg da skriker jeg og slenger døren i trynet på de. Og forelrene mine er skilt og jeg vil ikke bo hos pappa. hva kan jeg gjøre for jeg kan ikke gå på skolen når jeg har mensen og de blir kjempe sur. hva kan jeg gjøre for mindre fravær og mindre sinte foreldre. Og hvordan kan jeg få lov til og bare bo hos pappa.

SVAR

Besvart 12.05.2019 20:07:17
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor blir du sint?

Sinne er en normal følelse som vi alle har, men det er viktig å finne ut hvorfor vi blir sinte og om vi har kontroll over sinnet vårt.

 

Les mer
attach_file

Hjelp, jeg har mensensmerter

Får du vondt i magen når du har mensen? Kanskje du blir kvalm eller oppblåst? Mensensmerter er ganske vanlig etter puberteten. Noen kjenner kun svake smerter, andre blir helt satt ut.

 

Les mer
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg 10 tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Hva kan du bestemme selv?

Det er viktig å være klar over at du i utgangspunktet har selvbestemmelse i alle saker som angår din helse fra du har fylt 16 år. Det er den helserettslige myndighetsalderen. I noen tilfeller kan du bestemme selv allerede fra 12 år.

 

Les mer
account_circle