Hopp til hovedinnholdet

Familievold - psykisk helse

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Det er en ting som skjedde da jeg var liten som jeg har tenkt mye på de siste årene. Jeg har et minne fra da jeg var liten om at mamma drar meg bort til trappa, legger meg over fanget sitt, drar av meg buksa og slår meg hardt på rompa flere ganger. For noen år siden spurte jeg mamma om det, men jeg husker ikke helt hva hun sa, men jeg husker at hun ikke virka spesielt glad for at jeg spurte om det. Mamma og pappa har alltid snakka om meg som at jeg var et skikkelig problembarn når jeg var liten, at jeg alltid var sur, men jeg husker det ikke helt på den måten. Jeg husker også at de pleide å dra meg inn på rommet mitt og jeg prøvde å holde meg fast i dørkarmer og sånt. Jeg husker jeg ofte fikk blåmerker fra dette. Jeg har aldri fortalt noe av det her til noen, men det plager meg en god del. Det er mye som foregår oppi hodet mitt med tanke på at jeg har angst og depresjon, og jeg har bare lyst til å bli kvitt denne ene tingen. Er bare redd for hva som vil skje om jeg sier det til noen.

SVAR

Besvart 09.05.2019 21:08:24
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle