Hopp til hovedinnholdet

Jente 13 år har hatt flere selvmordsforsøk siden hun var 7. Foreldrene slår

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg hater livet mitt, har prøvd selvmord flere ganger helt siden jeg var syv, foreldrene mine er forferdelige, jeg har fått diagnose om BPD og depresjon jeg har blitt slått av begge foreldrene mine, de vil ikke forstå meg og hater meg og søsknene mine (bortsett fra den minste) jeg har det ikke bra på skolen og jeg vil bare dø, jeg er 12 men jeg trenger hjelp, barnevernet har vært innom flere ganger men ingenting skjer. Jeg har ingen venner å snakke med sånt om og stoler ikke på noen voksne, jeg har også blitt truet om å flytte til Afrika og har en mor som står å roper foran hele nabolaget at hun vil ta selvmord på grunn av meg

SVAR

Besvart 11.05.2019 16:03:38
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
attach_file

Hva skjer hvis du kontakter barnevernet?

Barnevernet skal hjelpe barn og ungdom som ikke har det bra hjemme. De vil prøve å finne ut hvordan de kan hjelpe deg og familien din best mulig.

 

Les mer
attach_file

Dette bør du vite om depresjon og vanskelige tanker

Livet kan være skikkelig dritt av og til. Newton har laga en film om dette, med 13 ting du bør vite om depresjon og vanskelige følelser.

 

Les mer
account_circle