Hopp til hovedinnholdet

Jeg er utrolig flau over foreldrene mine, særlig stemoren min!

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Heii i det siste har jeg vært utrolig flau over foreldrene mine særlig stemoren min og mamma. stemoren min gjør meg også veldig ukomfortabel med meg selv. Henne snakker hele tiden om at jeg og henne veier like mye noe jeg hater, fordi henne sier selv at henne så feit osv. Og hu er egt litt frekk mot meg noen ganger, jeg vil ikke bo med stemoren min. Hva skal jeg gjøre. Pappa skjønner sikkert ikke hva jeg mener uansett...

SVAR

Besvart 24.05.2019 15:48:03
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg 10 tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Hvordan takle mammas eller pappas nye kjæreste

Det kan være vanskelig å finne seg i at mamma eller pappa har fått ny kjæreste. Kanskje du får stesøsken i tillegg? Her får du noen tips som kanskje kan hjelpe deg.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle